Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حقی، عضو هیئت مدیره انتشارات کتابستان و مشاور مجمع ناشران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در ارزیابی طرح‌های مختلفی که از سوی خانه کتاب در حوزه نشر انجام می‌شود عنوان کرد: از یک جهت با یکی از فعالیت‌های خانه کتاب موافق هستم و آن هم اجرای طرح پاییزه و زمستانه است. این طرح خوب است به این معنی که به جامعه کتابخوان قدرت خرید می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر نفر می‌تواند با استفاده از این طرح برابر 20 هزار تومان قدرت خرید خود را افزایش دهد. البته میزان این مبلغ کم است چرا که معادل 20 هزار تومان در نشر فعلی ایران، بسیار ناچیز است. میانگین قیمت کتاب در بازار نشر برابر 30 ـ 40 هزار تومان است. این اقدام خانه کتاب تسهیلاتی را برای اقشار مختلف ایجاد می‌کند که قدرت خرید را بالا ببرد، البته در عین حال می‌توان دست این مؤسسه را در این حوزه بازتر گذاشت.

عضو هیئت مدیره انتشارات کتابستان ادامه داد: نکته منفی این اقدام آنجاست که گزارش عملکرد فروشگاه‌ها نباید به نفع این طرح مصادره شود. فروشگاه‌های کشور در طول سال، بر اساس فعالیتی که دارند اقدام به فروش کتاب می‌کنند. اینکه گفته شود بر اساس طرح پاییزه و زمستانه، مبلغ 20 میلیارد تومان گردش مالی ایجاد شده است، واقعیت ندارد.

وی توضیح داد: این میزان فروش جاری فروشگاه‌هاست که در بازه زمانی مورد نظری که طرح در آن اجرایی شده است، برابر سه تا چهار میلیارد تومان بر فرض مثال کتاب فروخته است. بر این اساس باید گفت که تفاوت چندانی نسبت به گذشته صورت نگرفته است و رشد 10 ـ 12 درصدی را در عرصه فروش کتاب شاهد بودیم.

حقی ادامه داد: این طرح اگرچه می‌تواند مطلوب باشد ولی در مسیر اشتباه پیش می‌رود چرا که یارانه و سوبسید به کالاهایی داده می‌شود که هیچ ارتباطی با هویت ملی ما ندارد و عنصر تقویت‌کننده تولید ملی اقتصاد حوزه نشر نیست.

وی گفت: برای مثال به یک رمان خارجی سوبسید داده می‌شود. در چنین طرح‌هایی علاوه بر اینکه باید سرانه هر ایرانی در طرح افزایش یابد، باید از کالای ایرانی نیز حمایت شود. اگرچه انجام چنین کاری دشوار است ولی باید توجه داشت که اگر نگاه ما حمایت از نویسنده ایرانی است، باید سختی آن را هم به جان بخریم.

حقی افزود: پرداختن به تولید ملی از روش‌های مختلف دارای ارجحیت است. در کنار محسنات اجمالی که چنین فعالیت‌هایی از سوی خانه کتاب دارد، توجه به چنین مواردی دارای موضوعیت است که با دخل و تصرف در آن می‌توان به بهترین رویه کار را پیش برد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۵۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، بختیار خلیقی ظهر پنج شنبه در جلسه توجیهی اهداف و برنامه‌های عملیاتی تحقق شعار سال ۱۴۰۳ صنعت، معدن و تجارت کردستان، اظهار کرد: امسال مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» را به عنوان شعار سال جاری معرفی کردند و باید برای تحقق این شعار همه دست به دست هم دهند.

وی افزود: شعار امسال بیانگر توجه به تولید ملی در سایه مشارکت همگانی است و مقام معظم رهبری با تعیین این شعار امسال این مهم را مورد تاکید قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: جهش تولید می‌تواند خسارت‌های اقتصادی ناشی از اختلال در بازار ارز و کاهش ارزش پول را جبران کند و ارتباط بین صنعت و دانشگاه و فعالیت‌های دانش بنیان را رونق ببخشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: این اداره‌کل برتامه‌های خود را برای تحقق شعار سال برنامه‌ریی و مشخص کرده و انتظار داریم مردم در این راستا همراهی لازم را داشته باشد.

خلیقی با بیان اینکه دستیابی به توسعه اقتصادی و رشد پایدار نیازمند تقویت بنیه تولید داخلی کشور است، تصریح کرد: کردستان در حال حاضر ظرفیت‌های صنعتی، معدنی و تولیدی مناسبی دارد اما برای بهره‌برداری از آن نیاز به برنامه ریزی مناسب و مشارکت هر چه بیشتر مردم است.

وی همراهی مردم، صنعتگران، معدن کاران، بازاریان و تمامی طیف‌ها و گروه‌های جامعه را در توسعه مؤثر دانست و گفت: زمانی می‌توانیم شاهد توسعه کشور و استان باشیم که همه خود را برای تحقق آن مسؤول بدانیم.

خلیقی اضافه کرد: در حال حاضر جهش تولید امکان جبران خسارت‌های اقتصادی ناشی از اختلال در بازار ارز و کاهش ارزش پول ملی در کشور را فراهم خواهد کرد.

کد خبر 6095089

دیگر خبرها

  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • هشدار فرشاد مومنی به روسای قوا : تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • ۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی
  • خراسان جنوبی/کارگران، فعالان عرصه اقتصاد و تولید
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم