Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر انتشارات کتاب سده در یادداشتی با عنوان «کلاه گشادی که مجموعه‌های خصوصی سر مؤسسات دولتی می‌گذارند» به برگزاری آیین ملی نکوداشت اهالی ویرایش انتقاد کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ روز گذشته، جمعه 30 آبان ماه،‌ آیین ملی نکوداشت اهالی ویرایش در مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد و در آن، در کنار تجلیل از پیشکسوتان و درگذشتگان ویراستاری،‌ ناقدان،‌ ویراستاران کوشا،‌ فعالان فضای مجازی در ایران از ناشران ویرایش دوست در دو بخش ناشران خصوصی و عمومی نیز تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن جاوید، مدیر انتشارات کتاب سده، در یادداشتی به انتقاد از برگزاری این رویداد پرداخته است. متن این یادداشت به شرح ذیل است:‌

«خانه‌ کتاب و ادبیات ایران یک مؤسسه‌ دولتی است که بودجه‌اش از جیب من و شما و هشتاد و اندی میلیون ایرانی تأمین می‌شود، حتی از جیب آن بچه‌‌های ژنده‌پوشی که در دورترین نقاط مرزی روی زمین خاکی نشسته‌اند و در کپر درس می‌آموزند. این مؤسسه‌ دولتی برای مؤسسه‌ای خصوصی یک «رپورتاژ آگهی» برگزار کرده که نام پرطمطراق «آیین ملی نکوداشت اهالی ویرایش» را بر آن گذاشته‌اند! در روزگاری که مردم تحت فشارند و در تأمین مایحتاج روزانه‌شان هم مشکل دارند، یک عده تقدیرنامه و سکه‌ طلا هم هدیه گرفته‌اند! مراسم را با افتخار پخش زنده (لایو) هم کرده‌اند.

آقایان! از متولیان این برنامه انتظاری نیست، آن‌ها فکر منافع شخصی خودشان هستند، از شما بعید است که بازیچه‌ افراد شوید! چند تا نشر و نام انتخاب و به جیب دولت از آن‌ها تقدیر کن، بعد از این مراسم هم قراردادهای کلان برای تولید کتاب‌هایشان ببند و برو صفا کن! خوب است دیگر!

همه می‌دانند این یادداشت‌‌ بی‌هزینه نیست. من از این هزینه‌ها زیاد داده‌ام و باکی هم ندارم دوباره هزینه بدهم. مگر مدام ادعا نمی‌شود که فساد را معرفی کنید؟ بفرمایید، این هم فساد جلوی دوربین و لایو: تخصیص امکانات دولتی برای تبلیغ و برجسته‌سازی مؤسسه‌ای خصوصی!

این روزها می‌گذرند، ولی باید تاریخ نشر ایران این اتفاقات را به یاد داشته باشد و بداند چه‌کسانی در چه روزگاری برای خود کیسه دوخته بودند و با ادعای فرهنگ و ادبیات، از جیب مردم بینوا خرج می‌کردند.

سویه‌ انتقادی این یادداشت متوجه عزیزانی ــ چه ناشر و چه ویراستار ــ نیست که از آن‌ها تقدیر شده (همه برای من محترم‌اند و برخی‌شان از دوستان گران‌قدر من هستند، دست همه‌شان را می‌بوسم و خاک پای همه‌شان هستم)، بلکه متوجه رویکرد برگزاری چنین مراسمی است و متوجه حیف‌ومیل اموال و امکانات دولتی توسط مؤسسه‌ای خصوصی.

مدیران خانه‌ کتاب باید پاسخ بدهند ساز و کار اینکه مؤسسه‌ای خصوصی متولی انجام چنین مراسمی شود، چیست؟ احکام قانونی صادر شده و داوران تعیین شده‌اند؟ مناقصه‌ای برگزار شده؟ این امکان برای همه فراهم است؟ من هم فردا می‌توانم درخواست بدهم از یک عده از دوستانم، به خرج دولت، با سکه‌ طلا تقدیر کنم و بنر مؤسسه‌ام را هم بزرگ چاپ کنم و بگذارم وسط خانه‌ کتاب؟!.

اگر فساد و رانتی وجود نداشته، شفاف‌سازی کنید و اگر وجود داشته، کمترین کار عذرخواهی است. شک ندارم که مدیران دلسوز و پاک‌دست پرشماری در وزارتخانه‌ فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارند که چنین ماجراهایی را نادیده نمی‌گیرند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانه کتاب کتاب خانه کتاب کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکی‌پور: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،امیرحسین بانکی‌پور، نماینده مجلس در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت که تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید وصل به فراجا شوند.

به روایت انتخاب، بخشهایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

راه حل فرهنگی ما در این لایحه بلند مدت و راه حل های اقتصادی ما راه حل های کمکی میان مدت هستند.

مجازات ها را طبقه بندی کردیم. آخرین طبقه عابر یا فردی که در فضای مجازی کشف حجاب کرده است آن هم به صورت جریمه.

برای کسی که کشف حجاب کرده بار اول یک میلیون و نیم جریمه معلق نوشته می شود.

اگر مجددا تصویر وی در دوربین ها دیده شد جریمه دوم ۳ میلیون تومان می شود بعلاوه یک و نیم میلیون میشود بنابراین ۴ میلیون و نیم برایش نوشته میشود که بعد از سه هفته باید پرداخت شود.

برای اینکه هویت فرد به طور کامل شناسایی شود تمام دوربین های فروشگاهها و ادارات لینک به فراجا می شود.

در قانون حجاب و عفاف گفتیم تمام دستگاههای دولتی و خصوصی باید دوربین های خود را در اختیار فراجا قرار دهند.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902813

دیگر خبرها

  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • بانکی‌پور: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • گزارشی از نکوداشت مختومقلی فراغی؛ شاعری که وحدت‌بخش بود
  • نکوداشت محمدرضا سنگری در دزفول
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • برگزاری نکوداشت یک پژوهشگر موسیقی در فرهنگسرای ارسباران